Önceki Hayatında Öldürülen, Reenkarnasyon ile Tekrar Dünyaya Gelerek Katilini Yakalatan Garip Çocuk

Önceki Hayatında Öldürülen, Reenkarnasyon ile Tekrar Dünyaya Gelerek Katilini Yakalatan Garip Çocuk


Günümüzde hâlâ daha reenkarnasyon üzerine birçok tartışma dönüyor. Bu içeriğimizde 1990 yılında İngiliz BBC televizyonunda yayınlanan bir belgesel ile duyulan bir olaydan bahsedeceğiz. Öyle ki bu olay, reenkarnasyonun en büyük kanıtlarından biri olarak gösteriliyor.



Olayın kahramanı Hintli bir çocuk olan Titu. Kendisi iki buçuk yaşındayken ailesine daha önceki yaşamından anılar ve Agra şehrindeki eski evini anlatmaya başlar.

Titu'nun anlattığı şeyler arasında neler mi var?

Anlattıklarına göre önceki hayatında bir radyo dükkânında çalışmış, adının da Suresh Verma olduğunu ve Uma isimli eşinden de iki çocuk babası olduğunu söylüyor. Gerçekten olay ilginçleşmeye başladı değil mi?

Titu'nun bu anlattıkları ilk zamanlar pek ciddiye alınmamış tabii. Günlerden bir gün, Titu, önceki hayatında silahla vurularak öldürüldüğünü ve cesedinin yakılıp nehre atıldığını söyler. Ve bunun üzerine ailesi korkmaya başlar.

Ailesi Titu'nun söylediklerini araştırması için ağabeyini olayı detaylıca araştırması üzerine Agra şehrine yollar. Ve işte hikâyemiz de buradan sonra başlıyor.

Ağabeyi Agra şehrine ulaştığında hemen Titu'nun söylediklerini araştırmaya başlar. Şehirde gezerken Suresh Radyo isimli bir dükkân gözüne çarpar, dükkânı da Uma isimli iki çocuk sahibi dul bir kadının işlettiği ortaya çıkar.

Ağabeyi hemen olayları Uma'ya anlatır, Uma da çocuğu görmek ister. Ve bunun üzerine Titu, Agra'ya gelir ve enteresan bir şekilde iki çocuğunu da hemen tanır.

Hatta öyle ki, Titu, radyo dükkânındaki küçük değişiklikleri bile fark etmiş. Uma’ya önceden gittikleri bir panayırı anlatmış ve evlerinin bahçesine gömdükleri altınlardan bahsetmiş.

Otopsi raporlarında önceki hayatında sağ şakağından vurulup öldürüldüğü ve kurşunun kafasının sol tarafından çıktığı yazıyordu. Bunun üzerine Titu'nun saçları canlı yayında tıraş edilir.

Kurşunun çıktığı kısımda iki yara izi olduğu canlı yayında ortaya çıkan Titu tüm dünya basınını adeta şoka sokar!

Titu bunca şeyin üstüne Agra’daki bir mahkemeye cinayetin başka ayrıntılarını da anlatır ve savcıları davayı yeniden açmaları için ikna eder.

Titu’nun verdiği bilgiler sonrasında ise Suresh’in katili cinayeti itiraf eder ve olay çözülmüş olur.

Bu anlattığımız olay hâlâ daha tüm dünyada reenkarnasyonun en önemli kanıtı olarak gösterilmektedir. Bahsedilen belgeseli aşağıdan izleyebilirsiniz.


Hiç yorum yok